1 organisatie, 1 aanspreekpunt, 1 partner voor jouw streaming. 

Alle diensten die (on)rechtstreeks te maken hebben met jouw (live) streaming bieden wij aan.

Jouw volledige stream wordt doorlopen door 1 aanspreekpunt bij Plug en Play. 

Livestreams en webinars

Streamen is de toekomst, maar wat houdt het in? Wanneer iemand het woord streamen laat vallen, denk je vooral aan livestreams. Hierbij wordt er beeld en klank rechtstreeks (live) uitgezonden, maar streamen is een zeer breed begrip. Elk audio- of videobestand dat wordt uitgezonden via het internet zonder dat je het eerst moet downloaden, kan onder de term streamen worden gebracht. Streamen heeft veel voordelen, één van de belangrijkste voordelen is dat het voor elke markt inzetbaar en succesvol is. De gegenereerde content wordt geoptimaliseerd omdat deze ook achteraf nog bruikbaar is.

 

Er zijn veel verschillende soorten streams, maar één van de bekendste vormen is een webinar. Een webinar wordt vooral gebruikt om kennis over te brengen aan anderen via het internet. Enkele voorbeelden van webinars zijn: lezingen, workshops en colleges. Webinars zijn super handig voor je credibiliteit. Heb je graag wat interactie bij je webinar om je engagement te verhogen? Dat valt zeer makkelijk te regelen door bijvoorbeeld: een chat, Q&A’s en polls. Ook betaalmodules voor je kijkers behoren tot één van de vele mogelijkheden die Plug en Play aanbiedt.

Hybride events

Hybride evenementen zijn evenementen die zowel offline als online doorgaan. Je combineert het beste van twee werelden! Vermits je een deel online laat doorgaan, zorg je voor een groter bereik. Het leuke aan hybride events is dat het toegankelijk is voor iedereen, het maakt niet uit waar je publiek zich bevindt! Dit geldt voor zowel kijkers als voor sprekers! Minder reizen betekent dan weer dat je ecologische voetafdruk een stuk kleiner blijft. Dit creëert een goed imago voor jouw project!

 

Doordat een deel van het publiek live aanwezig is, verlies je het fysieke aspect niet en maak je alle partijen blij! Met jaren expertise helpt Plug en Play ja graag om een top hybride evenement te organiseren!

Videoproducties

Een goede video speelt in op de gevoelens van je consument en creëert een hoge betrokkenheid bij je publiek. Brand Entertainment is waar Plug en Play voor staat. Want: de juiste content informeert én entertaint. De inhoud is zeer afhankelijk van het doelpubliek dat je wenst te bereiken. Onderzoek naar jouw publiek is dus cruciaal. Jarenlange ervaring en de know how van Plug en Play maakt dat wij de perfecte en gepaste content voor jouw doelpubliek creëren.

Waar leg je de focus, hoelang kijkt mijn concument gemiddeld, waar zitten de knelpunten? Compleet gescript of toch liever spontaan? High-end opname of niet? Multicam of single camera? Een virtueel decor of toch liever iets minder artificieel?
Dat zijn vragen die onze experten graag voor hun rekening nemen.
Zij creëren The Magic of Synergy in jouw videoproductie!

Elke professionele livestream heeft al een hele hoop content klaarliggen voor de stream echt begint. Die vooropgenomen content voorzien wij graag voor jou! SVO (namen bij de sprekers) plaatsen, een intro en bumper toevoegen, de keuze van muziek, functionele decorstukken, lichtovergangen, en zo veel meer details die jouw stream naar een hoger niveau tillen.

Gepersonaliseerde en betalende streamingplatformen

Laat je helemaal gaan! Een streaming platform is voor ons niet alleen een middel, maar een kunst. Heb je graag dat je huisstijl geïntegreerd wordt in je streaming platform? Geen probleem! Jouw brand wordt volledig geïntegreerd in de stream. Zo is jouw stream uniek en blijft ze lang nazinderen bij jouw kijkers!

Is je evenement betalend? Dan koppelen wij een veilig en eenvoudig betaalsysteem aan jouw streaming platform.

Virtuele werelden en online beurzen

Origineel zijn in een wereld die dagelijks verandert, is niet gemakkelijk. De oplossing van Plug en Play: een eigen virtuele wereld!
Vandaag de dag is het niet altijd evident om te reizen, tijdzones kunnen problemen vormen om in contact te komen met potentiële klanten, leads, leveranciers of het juiste doelpubliek.

Bij een virtuele wereld of online beurs heeft je publiek 24 op 7 de tijd om op zijn of haar eigen tempo door je content te gaan.
Een digitale wereld of beurs kan uiteraard ook een ondersteuning bieden aan de fysieke tegenhanger.

Een ander voordeel van een virtuele wereld is dat de impact op het milieu via deze weg een stuk kleiner is dan met een fysiek event. Je werkt dus als bedrijf mee aan de ecologische voetafdruk en aan een betere toekomst.

De inhoud en graad van interactiviteit wordt bepaald naar je eigen wensen, maar ga ervan uit dat zowat alles mogelijk is. Deelnemers of standhouders kunnen onder andere breakout sessies bijwonen, online meetings doen, afspraken maken, informatie uitwisselen en nieuwe contacten leggen.
Bovendien is de data van je virtuele wereld volledig meetbaar zodat je goed kan inspelen op de noden van je publiek.

Wil jij graag je bedrijf op een leuke, milieubewuste manier in de kijker zetten? Dan helpen wij je graag met het bouwen van je eigen virtuele wereld, beurs of showroom.

Consulting en analyse

Het best mogelijk resultaat, dat is het doel van Plug en Play. Heb je nood aan meer bereik, meer interactie of binnenkort een productlancering? Dan helpen wij je graag je doelen te bereiken! Onze experten doen meer dan alleen het nodige. Wij begeleiden je hele project van A tot Z!

Pelicula

A modern theme for the film industry & video production